Sposób przygotowania

Rybę obrać ze skóry, oddzielić ości , rozetrzeć na jednolitą masę. Ogórek bardzo drobno posiekać, ser zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami. Wszystkie składniki wymieszać, dodać posiekany szczypiorek i śmietanę. Doprawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam taką paste;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smakowicie sie zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie pasty to moge jeść zawsze...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna jest ta pasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    musze spróbowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjna pasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszna pasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jedna z ulubionych,często robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    marchewka

    uwielbiam pasty, ale z serem jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    cz?sto robi? na pi?tek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny dodatek do pieczywa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna pasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    taka często robię:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię taką pastę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię rybne pasty
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna do chlebka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !