Sposób przygotowania

Mięso ryby myjemy, osączamy i kroimy na kawałki, z soku z cytryny, oleju liścia laurowego, soli pieprzu drobno posiekanej cebuli i natki pietruszki robimy marynatę.Rybę zalewamy marynatą i odstawiamy w chłodne miejsce na co najmniej 2 godz, Warzywa myjemy, z papryki usuwamy nasiona i kroimy ją w paski, pomidory kroimy w połówki, pieczarki czyścimy dzielimy na ćwiartki, na szpadki nadziewamy na przemian kawałki ryby, połówki pomidora grzyby i paseczki papryk, szaszłyki smażymy na patelni lub grillu , podajemy z ćwiartkami cytryny

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !