Sposób przygotowania

golonki przyprawić i naszpikować czosnkiem. Zalać piwem i odstawić na 2 godz. Następnie wraz w ywarem przelac go garnka i gotowac ok 2 godz. Na 15 min przed końcem dołożyc warzywa pokrojone w słupki. Mięso wyjąć i obsmażyć na patelni. Wywar gotować i dodac mąkę i śmietanę. Gotować aż zgęstnieje i polac golonkę

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne pyszności....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam, robię nieco inaczej, ale efekt na pewno podobny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    mo?e dzi? zrobi? tak? m??owi :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba nie jadłam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !