Sposób przygotowania

Do garnka wrzucić pokrojoną kapustę,pokrojoną marchewkę i skrzydełka.Całość zalać wodą,dodać kostki rosołowe,ziele angielskie,liście laurowe,sól i pieprz do smaku.Kapustę gotować 20 minut,dodać przyprawę do bigosu i kwaśną kapustę.Gdy skrzydełka będą miękkie obrać je z mięsa i wrzucić mięso do kapusty.Kiełbasę pokroić w kostkę,podsmażyć na oleju i wrzucić do garnka.Dodać łyżkę słodkiej papryki,przecier pomidorowy i całość gotować do chwili,aż kapusta będzie bardzo miękka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wprost przepadam za takim jedzonkiem;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Wygląda całkiem nieźle, muszę spróbować :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda na apetyczną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !