Sposób przygotowania

Rybę oprószyć solą natrzeć ją przyprawami , i najpierw otoczyć w jajku potem mące i na końcu w bułce tartej , smażymy na małym ogniu i długo aby ryba nie była surowa.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    lubie rybke
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    lubię rybki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    lubię rybki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    dobra rybka nie jest zła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !