Składniki:
sól | do smaku |
czosnek | 3 ząbki |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
pieprz | do smaku |
oliwa | 4 łyżki |
figi suszone pokrojone | 6 łyżek |
fasola biała | 1 ugotowana |
fasola czerwona z puszki | 1 ugotowana |
sól | do smaku |
czosnek | 3 ząbki |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
pieprz | do smaku |
oliwa | 4 łyżki |
figi suszone pokrojone | 6 łyżek |
fasola biała | 1 ugotowana |
fasola czerwona z puszki | 1 ugotowana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: