Sposób przygotowania

Żeberka pociąć na porcję. Na patelni rozgrzać oliwę, opiec żeberka z obu stron na rumiano,
dodać cebulę, szalotkę, drobno posiekaną papryczkę i czosnek, powoli smażyć mieszając
przez 5 minut. Zawartość patelni przełożyć do naczynia żaroodpornego, dodać pozostałe
składniki, wymieszać. Piekarnik nagrzać do temperatury 170 stopni C, wstawić przykryte
pokrywą naczynie żaroodporne, zapiekać przez 75 min. Na ostatnie 15 minut można odkryć,
żeby sos trochę odparował i zgęstniał. Podałam z ryżem, można też z kapustą kiszoną.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    wyglądają rewelacyjnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zapowiadają się wspaniale!
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pysznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pzrepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !