Sposób przygotowania

zagotować mleko z cynamonem i solą wyjąć cynamon dodać ryż gotować na małym ogniu aż ryż zmięknie mieszając dodać cukier masło i żółtka dokładnie wymieszać przełożyć do miski posypać gałką muszkatołową i podawać

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią wypróbuję ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    muszę sprubować
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    dobre
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nigdy takiego nie jadłem dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !