Sposób przygotowania

Mięso umyć i pokroić w grubą kostkę , małe cebulki pokroić w plasterki i dodać do mięsa , przyprawiamy , uniwersalną , Smakiem Lata, curry, do gulaszu , posypać pieprzem świeżo zmielonym i wymieszać wszystko. Podsmażyć na patelni , a w między czasie wstawiamy w nie dużym garnku wodę , gdy się woda zagotuje to wrzucamy kostkę jedną , ziele , listka . Po usmażeniu mięso puściło cały sok i z tym sosikiem wszystko wrzucamy do gotującego się wywaru. Całość gotujemy do miękkości . Na koniec zagęszczamy wodą z mąką .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !