Sposób przygotowania

Paluszki surimi i mini kolby kukurydzy kroimy na podłużne kawałki.

Dodajemy przekrojone na połówki winogrona oraz orzechy, wszystkie składniki delikatnie mieszamy.

Jogurt mieszamy z wyciśniętym ząbkiem czosnku, posiekanym koperkiem, solą i pieprzem i tak przyrządzony sosik podajemy do sałatki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    różnorodność składników zachęca :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !