Składniki:
wywar z kurczaka | 1,5 l |
śmietana | 100 ml |
marchew | 3 sztuki |
seler | 1 sztuka |
pieczareki całe | 150 g |
masło | 2 łyżki |
jajko | 2 sztuki |
ser żółty | 100 g |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
przyprawa do zup | 1 szczypta |
wywar z kurczaka | 1,5 l |
śmietana | 100 ml |
marchew | 3 sztuki |
seler | 1 sztuka |
pieczareki całe | 150 g |
masło | 2 łyżki |
jajko | 2 sztuki |
ser żółty | 100 g |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
przyprawa do zup | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: