Sposób przygotowania

Cebulki pokroić w drobną kostkę i dodać do mięsa mielonego.Natkę umyć i pokroić drobniutko i także dodać do mięsa.Przyprawić solą i pieprzem.Formować małe kulki.Zagotować wodę i wrzucić do niej kostkę bulionu.Wkładać kulki mięsne do bulionu.Gotować na małym ogniu do miękkości.Po czym dodać koncentrat pomidorowy i jeszcze gotować na małym ogniu z 10 minut.Podawać z ziemniakami lub ryżem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pare srobiażdżków a zwykłe mielone ma wspaniały smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    miało być drobiażdżków,he he
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śliczne te pulpy, dzis chyba zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    wyglądają tak smakowicie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !