Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w kostkę, solimi i mieszamy z olejem lnianym, odstawiamy na chwilę do lodówki aby się \"przegryzło\" ( a najlepiej zostawić na noc).

Chleb smarujemy masłem z obu stron i grillujemy a następnie nakładamy siekaną cebulkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają bardzo apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    smakowite, nie powiem :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    musze wyprobowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    musze wyprobowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    musze wyprobowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    musze wyprobowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    musze wyprobowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    musze wyprobowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    musze wyprobowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    musze wyprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo lubiłam w dzieciństwie smażoną cebulę :) chętnie wrócę do tych wspomnień z taką grzaneczką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !