Sposób przygotowania

Pstrąga umyć, osuszyć. Następnie natrzeć go dokładnie przyprawą do ryb i odstawić na 2-3 godziny. Zioła umyć, osuszyć i posiekać (2-3 gałązki natki pietruszki odłożyć do dekoracji). 1 limonkę sparzyć i pokroić w plasterki. Do ryby włożyć posiekane zioła i pokrojoną limonkę. Pstrągi posmarować z obu stron oliwą i ułożyć na rozgrzanym grillu. Piec ok. 15 minut z każdej strony. Podawać skropione sokiem z limonki i udekorować natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Uwielbiam rybki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    moja ulubiona rybka polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !