Sposób przygotowania

Selery obrać, pokroić na 1 cm plastry i wrzucić do gorącej osolonej wody z dodatkiem soku z cytryny. Gotować przez ok. 10 min.
Odcedzić i przyprawić.
Żółty ser zetrzeć i wymieszać z bułką tartą. Plastry selera oprószyć w mące i maczać w rozmąconym jaju i bułce z serem.
Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Owszem, serdecznie polecam:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    ciekawy ten seler :) nie jadłam jeszcze takiego smakołyku :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    oj, lubie bardzo!! :)
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    muszę spróbować
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię seler:) mi będzie smakowało !
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Super pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !