Sposób przygotowania

Awokado pokroić w kostkę.Kiełki pozbawić osłonek i sparzyć wrzątkiem.Na patelni rozgrzać masło i wbić jajka.Gdy spód się delikatnie zetnie,wymieszać drewnianą łopatką.Pod koniec smażenia dodać awokado i doprawić do smaku.Wymieszać.Wyłożyć na talerz i posypać kiełkami.Podawać ze świeżym pieczywem.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    oryginalnie i ciekawie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    magdalea

    ciekawa jajecznica:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !