Sposób przygotowania

Od kapusty oddzielamy liście,opłukujemy i drobno kroimy.Obrane ziemniaki kroimy w kostkę,cebulę w drobniutką kosteczkę.Pokrojony w kostkę boczek podsmażamy na oleju.Dodajemy cebulę i ciągle mieszamy.Następnie dodajemy 3/4 litra wody.Dodajemy kapustę,ziemniaki i przyprawy i zagotowujemy.Dodajemy kostkę rosołową i gotujemy około 15 minut pod przykryciem.Do zupy dodajemy rozgnieciony ser i dokładnie mieszamy.Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam,mnia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszna zupa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !