Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić w grube plastry i posypać przyprawą do mięs z obu stron.Plastry mięsa ułożyć w naczyniu żaroodpornym pionowo.Cebulę pokroić w kostkę i posypać nią mięso.Wierzch posmarować najpierw ketchupem,a potem majonezem.Dusić w nagrzanym piekarniku do180 st.C ok.1,5 godz.Wyjąć mięso,posypać startym serem i jeszcze zapiekać aż ser na mięsie się rozpuści.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ale pachnie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    znakomitości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    wspaniała
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    uwielbiam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczny sposób na karkówkę.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne danie, aż chce się jeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne miesko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !