Sposób przygotowania

Boczek pokroić w paski.Marchewkę,cebulę i czosnek obrać,umyć i pokroić.Mięso wyrobić z jajkiem.Uformować pulpeciki wkładając do każdego oliwkę.Smażyć na oleju 5 minut.Wrzucić boczek i cebulę,zrumienić.Dodać oliwki,marchewkę,czosnek,koncentrat,zioła i bulion.Przyprawić do smaku,dusić przez 30 minut.Podawać z ryżem ugotowanym na sypko.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !