Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w łupinach ,wystudzić,obrać i pokroić w plasterki,cebulę obrać,pokroić w plastry i podsmażyć na tłuszczu,ugotowane jajka na twardo obrać i pokroić na cząstki,rybę obrać ze skóry i ości,podzielić na małe kawałki,brytfankę wysmarować tłuszczem i ułożyć kolejno;ziemniaki,cebulę,rybę i jajka,pokryć warstwą ziemniaków,śmietanę rozmieszać z mąką,przyprawić solą i pieprzem,polać przygotowaną potrawę i wstawić do piekarnika ,zapieć około 30 min,gotową potrawę posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !