Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć kilka godzin (ja zostawiam na noc) w zimnej wodzie. Następnie pokroić w drobną kostkę. Tak samo cebulkę i ogórki również pokroić w kosteczkę. Składniki połączyć, dodać olej, wymieszać. Można podawać z chlebem posmarowanym masłem w formie kanapki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Śledzie w moim domu zawsze:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    ja też bardzo lubię śledziki, a przepis super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szybko i smacznie dla amatorów śledzi.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    szybki sposob na sałatkę śledziową! super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubie takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !