Przepis i sposób przygotowania na: Duszone żeberka z warzywami
Żeberka podawać z ziemniakami i kaszą gryczaną.
żeberka wieprzowe | 1 kg |
marchewka | 3 sztuki |
cebula | 3 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1 sztuka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
śmietana | 2 łyżki |
chrzan tarty | 1 łyżka |
bulion drobiowy | 500 ml |
sól | do smaku |
suszone zioła | 1 łyżeczka |
posiekana zielenina | 1 łyżeczka |
tłuszcz | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: