Sposób przygotowania

fasolę umyć, namoczyć w ziemnej przegotowanej wodzie, ugotować.
Cebulę dusić na oleju.
Fasole utrzeć z żółtkami i wymieszać z cebulą oraz pianą z białek. Przyprawić solą i papryką zieloną. Masę wyłożyć do naczynia żaroodpornego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    fasola typu jaś czy jakaś inna?
  • 4
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ooo- coś nowego
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    nigdy nie robiłam takiej babki:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ja też nie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    i ja tez nie, ale może warto wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajniutki przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    suuuuuuuuper
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Ciekawy pomysł:)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Musi być smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    oryginalna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !