Sposób przygotowania

Oczyszczone pieczarki zetrzeć na tarce o grubych oczkach i podsmażyć na patelni na oleju.Cebulę pokroić drobno,podsmażyć.Mięso mielone włożyć do miski,dodać wystudzone pieczarki i cebulę.Wsypać bułkę tartą i wbić jajko,doprawić solą i pieprzem do smaku.Dokładnie wyrobić składniki.Formować kotleciki i smażyć na rozgrzanym oleju na patelni z obu stron.Następnie kotleciki przełożyć do garnka,podlać trochę wody i dusić pod przykryciem ok.10-15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    często robię takie z rybką;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Dla mnie bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Dzisiaj na obiadku u mnie zagoszczą :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wygladaja smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    z tak dużą ilością pieczarek jeszcze nie robiłam, mój mąż byłby zachwycony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    smacznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !