Sposób przygotowania

Z ziemniaków obranych, umytych specjalną łyżeczką wyskrobać cały środek , tylko musimy zostawić grube ścianki.Zalewamy je wodą najlepiej już wrzątkiem sypiemy sól -nie dużo i gotujemy do 8 minut .Po wyjęciu posypujemy je przyprawami . Szpinak opłukać , sparzyć , odcedzić wymieszać z mąkę go i zasmażyć nie rumieniąc. Tylko na maśle !. Dodajemy 2 żółtka , doprawiamy i napełniamy ziemniaki , następnie polewamy tłuszczem, posypujemy serem startym i zapiekamy w piekarniku.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawy masz przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izulab6

    Super :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !