Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować na osolonej wodzie. Kiełbaskę (kabanosy lub inną kiełbaskę lekko podsuszaną) pokroić w kostkę i podsmażyć lekko na masełku. Dodać bulion rozpuszczony w 250 ml wody. Dodać ugotowaną fasolkę, koncentrat pomidorowy i ewent. marchewkę. Doprawić do smaku według uznania. W celu złagodzenia smaku dodaję odrobinę masełka. Można zagęścić. Łącznie gotować przez ok 10 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    uwielbiam!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Bardzo lubię taką fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    przepyszne danie;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    lubie ta fasolke
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super przepis
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smakowita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !