Sposób przygotowania

Marchewkę, pietruszkę i seler ugotować (mogą być jarzyny z rosołu). Jajka ugotować na twardo. Kukurydzę osączyć z zalewy. Jajka włożyć do blendera, zmiksować. Tak samo postąpić z pozostałymi składnikami (oprócz tuńczyka i kukurydzy). Do pasty dodać kukurydzę, tuńczyka z olejem, majonez, musztardę i pieprz. Dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    super wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dawid15

    Pięknie wygląda
  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    Robiłam;mi smakuje:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    Robiłam;mi smakuje:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    Robiłam;mi smakuje:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    Robiłam;mi smakuje:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    Robiłam;mi smakuje:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    Robiłam;mi smakuje:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    Robiłam;mi smakuje:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    piękna dekoracja i na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !