Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w wodzie, odcisnąć. Do miski włożyć mięso, dodać bardzo drobno posiekaną cebulę, odciśniętą bułkę, przeciśnięte przez praskę ugotowane ziemniaki,jajko, przyprawę kucharek, sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Z masy mięsnej uformować klops, obtoczyć w bułce tartej, włożyć do formy posmarowanej tłuszczem. Wstawić do nagrzanego na 180 stopni piekarnika. Piec około 30- 40 minut. Podawać z ziemniakami, sosem i surówką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się smakowicie.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !