Sposób przygotowania

Pieczarki umyć i obgotować przez 5 minut w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić. Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne. Cebulę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Szynkę pokroić w paseczki. Ogórki, jabłka, jajka i pieczarki pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez wymieszany z jogurtem, przyprawić do smaku, wymieszać. Włożyć do lodówki na 1 godzinę. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    robię podobną-uwielbiam ją
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie połączenia.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !