Sposób przygotowania

Jajka obrać, przekroić wzdłuż, wyjąć żółtka. Mięso, cebulę, ziemniaki i żółtka przemleć w maszynce. Jabłko i ogórki obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach, dodać do mięsa. Połowę majonezu wymieszać z musztardą, połączyć z farszem, wymieszać. Przyprawić do smaku. Do każdego białka nałożyć mięsny farsz, polać pozostałym majonezem, posypać szczypiorkiem. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takich jajek jeszcze nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pomysłowe :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !