Składniki:
cebula | 25 dkg |
czosnek | 2 ząbki |
Zalewa: | |
ocet 10 % | 1 szklanka |
woda | 3 szklanki |
sól | 1/2 łyżki |
cukier | 1/4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
parówki | 60 dkg |
papryka marynowana | 5 dkg |
cebula | 25 dkg |
czosnek | 2 ząbki |
Zalewa: | |
ocet 10 % | 1 szklanka |
woda | 3 szklanki |
sól | 1/2 łyżki |
cukier | 1/4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
parówki | 60 dkg |
papryka marynowana | 5 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: