Sposób przygotowania

Mieso kroimy w kostke np 3 cm na 3 cm . Robimy marynate z oliwy , sosu sojowego , imbiru i papryki - wszystkie skladniki dokladnie mieszamy . Mieso z indyka zalewamy marynata i odstawiamy do lodowki na 3 godziny . Nastepnie odsaczamy mieso . Nadziewamy na patyki szaszlykowe sliwka , mieso , morela itd . Szaszlyki grilujemy ok 15 minut , przekrecajac ich co jakis czas i smarujac marynata pozostala po marynowaniu miesa .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super na grilla
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !