Sposób przygotowania

Masło z oliwą dać na patelnię i rozpuścić. Cebulę posiekać, dać na patelnie i dusić ok 20 min na małym ogniu, mieszając. Kiedy cebula będzie złota, zalać bulionem,może być z kostki lub wodą. Dodać tymianek, pieprz i sól. Gotować jeszcze ok 15 minut. Blenderem zrobić krem z zupy. Bagietkę pokroić w plastry, nakładać ser i posypywać papryką. Piec w piekarniku do rozpuszczenia sera.Podawać do zupy.Pycha!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pomysłowa ta zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    uwielbiam cebulową
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezła
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawa
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    supcio
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Dobra
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kniebieska

    muszę spóbować
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !