Składniki:
mały kalfior | 1 szt. |
fasolka szparagowa | 0,5 kg |
woda | 8 szkl. |
ocet | 2 szkl. |
cukier | 10 łyżek |
sól | 2 łyżki |
olej | |
Gorczyca biała cała Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
ziele angielskie | 5 ziarenek |
papryka | 2 szt. |
mały kalfior | 1 szt. |
fasolka szparagowa | 0,5 kg |
woda | 8 szkl. |
ocet | 2 szkl. |
cukier | 10 łyżek |
sól | 2 łyżki |
olej | |
Gorczyca biała cała Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
ziele angielskie | 5 ziarenek |
papryka | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: