Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć. Następnie pokroić i zalać 1, 5 litra wody, gotować. Marchewkę, pietruszkę cebulę, seler obrać i włożyć do grzybów. Gdy grzyby będą miękkie wyciągnąć warzywa, zupę doprawić do smaku solą, pieprzem, maggi. Makaron ugotować wg przepisu, odsączyć z wody. Rozłożyć na talerze, wlać zupę grzybową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Uwielbiam grzybową
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    to również jedna z moich ulubionych zup:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie tak kolorowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !