Sposób przygotowania

NATKĘ PIETRUSZKI MYJEMY, KILKA LISTKÓW ODKŁADAMY CEBULĘ DROBNO KROIMY PAPRYKĘ KROIMY W KOSTKĘ, JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO, STUDZIMY I OBIERAMY, PIECZATKI MYJEMY I DROBNO KROIMY , CEBULĘ ZESZKLIĆ NA MAŚLE I DODAJEMY PIECZARKII DUSIMY I SOLIMY I PIEPRZYMY, JAJKA PRZEKRAWAMY NA PÓŁ,WYJMUJEMY ŻÓŁTKO I DROBNO SIEKAMY, MIESZAMY Z PIECZARKAMIBIAŁKA FASZERUJEMY MASĄ DEKORUJEMY PAPRYKĄ I NATKĄ PIETRUSZKI.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dekoracyjnie...możę być na stół wielkanocny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !