Sposób przygotowania

Orzechy utrzeć i zmieszać z śmietaną.Gorący rosół zaprawić roztrzepanymi żółtkami i masą orzechową.Przyprawić solą,pieprzem i odrobiną cukru.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    No, no-ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    tego nie znałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    takiej zupy to nie znałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pomyliłam przepisy jeśli chodzi o komentarz wyżej
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesująca zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo ciekawy i przede wszystkim oryginalny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    bardzo ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !