Sposób przygotowania

Fasolę opłukać zalać wodą,zagotować i pozostawić na 2 godz.Następnie ugotować do miękkości w tej samej wodzie,odcedzić.Wymieszać z olejem,posiekaną natką pietruszki,ketchupem,rozdrobnionym tuńczykiem i doprawić do smaku.Wszystko razem chwilę poddusić.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajny pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    CIEKAWY POMYSŁ

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !