Sposób przygotowania

W rondelku podsmażamy cebulę , do cebuli wlewamy bulion oraz mleko- zagotować , do tego jeszcze dajemy pokrojone w kawałki ziemniaki i całość gotujemy pół godziny, Następnie wszystko zmiksować , wlać wino, listki trybuli, szczyptę dać gałki muszkatołowej a całość jeszcze doprawić solą i pieprzem .Zdejmujemy z ognia , i dodajemy żółtko ubite ze śmietanką .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !