Sposób przygotowania

karkówkę pokroić w plastry jak na schabowe lecz ich nie rozbijać. Plastry mięsa oprószyć solą i pieprzem. Jabłka oskrobać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Gęsiarkę dobrze nasmarować olejem i kłaść na dno karkówkę , na to kładziemy warstwę jabłek i na koniec zalewamy śmietaną. Pieczemy na średnim ogniu lub w piekarniku. podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Fajny przepis. Na pewno taka karkówka jest pyszna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    To mi pasuje...
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawa jestem smaku, zapewne super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !