Sposób przygotowania

Golonkę gotujemy w wodzie z przyprawami aż do miękkości. Po ugotowaniu obieramy ją z mięsa. Pokrajane mięso układamy do salaterek, dodając do nich groszek, kukurydzę i pokrojoną w kostkę marchewkę. Wodę w której gotowała się golonka podgrzewamy, ewentualnie doprawiamy do smaku i wlewamy do salaterek. Po dwóch godzinach galaretka jest gotowa.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    bardzo lubię takie galaretki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wygląda smacznie...
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !