Sposób przygotowania

Nacinamy skórę piersi bardzo delikatnie , w taki sposób aby nie przeciąć mięsa , zalewamy sokiem ,dajemy imbir i dokładnie przykrywamy wstawiamy do lodówki na kila godzin. Następnie wyjmujemy piersi z tej zalewy musimy osuszyć natrzeć solą , pieprzem i smażyć na patelni , jak zobaczymy że mięsko będzie miało kolor odpowiedni to wtedy wlewamy cały ten sok , tylko trzeba go odcedzić , nadal dusimy aż cały ten sok wyparuje , Ostudzone piersi już wyjęte kroimy w plasterki w poprzek włókien . Mięso powinno być lekko różowe w środku, i możemy podawać .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !