Sposób przygotowania

Kaszę jęczmienną w woreczkach ugotować z 2 łyżeczkami soli, odcedzić przełożyć na dwa talerze, polać gorącym gulaszem wykonanym wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/119533/gulasz-z-kurczaka.html.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobrze, że jęczmienna :o) Do gryczanej mam opory
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ja nie jadam gryczanej, bo mi nie smakuje, raz spróbowałam i na tym się skończyło
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    lubię takie gulaszyki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !