Sposób przygotowania

Grzyby obrać, opłukać, ugotować do miękkości w osolonej wodzie.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, usmażyć na tłuszczu.
Ugotowane grzyby odcedzić na sicie, przełożyć na deseczkę i posiekać nożem.
Grzyby połączyć z cebulą, solą i pieprzem, dobrze wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    znakomity farsz.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    taki farsz świetny byłby też do tarty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja lubie dodac jeszcze kapuste

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !