Sposób przygotowania

Ryż ugotować. Na patelni na rozgrzanym tłuszczu podsmażyć warzywa po czym dusić pod przykryciem do miękkości. Pokrojonego w kostkę fileta podsmażyć, połączyć z warzywami i zalać gorącym wywarem. Zatrzepać wodą z mąką po czym doprawić gyrosem, papryką, solą i pieprzem. Wylać na ryż i gotowe.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    musi być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny obiadek:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    można się najeść takim obiadkiem..
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszny obiadek!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !