Składniki:
filet z ryby | 6 płatów |
śmietana 12% | 200 ml |
ser żółty | 8 dkg |
cebula | 1/2 szt |
ser topiony | 2 trókąty |
oliwa | 2 łyżki |
przyprawa do potraw Kucharek | do smaku |
koperek | 1 łyżeczka |
filet z ryby | 6 płatów |
śmietana 12% | 200 ml |
ser żółty | 8 dkg |
cebula | 1/2 szt |
ser topiony | 2 trókąty |
oliwa | 2 łyżki |
przyprawa do potraw Kucharek | do smaku |
koperek | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: