Sposób przygotowania

Kostkę bulionowa rozpuścić w 1/2 litra gorącej wody. Cebulę obrać, pokroić w talarki, zeszklić na patelni, dodać do bulionu. Gotować około 20 minut. Dodać serek topiony. Mieszać. Bułkę pokroić w kosteczkę około 1cm, podsmażyć na maśle na złoty kolor.
Zupę przelać na talerze, wsypać grzanki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    dobra ta zupka? zaciekawila mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    coś dla mnie, pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !