Sposób przygotowania

Z umytego szpinaku oddzielić liście i posiekać. Pokrojoną cebulę podsmażyć na oliwie oprószając mąką. Dodać szpinak, mleko i przyprawić po czym chwilkę dusić. Roztrzepane jaja wlać ku szpinakowi i smażyć aż się zetną. Do wysmarowanej masłem formy dawać na przemian lasagne i szpinak, lasagne, szpinak i znowu lasagne. Posypać startym serem żółtym. Zapiekać ok. 45minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    kuszący przepis taki wiosenny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    lubię bardzo :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !