Sposób przygotowania

ziemniaki dokładnie szorujemy, mniejsze kroimy na pół, większe na ćwiartki,
polewamy oliwą, dodajemy sól, pieprz, paprykę i oregano, mieszamy,
pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni celcjusza przez ok. 30 min,
ryby skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą i pieprzem,
obtoczyć w mące i smażyć na złoty kolor,
awokado kroimy wzdłuż na pół, następnie w plasterki, rozkładamy na talerzach,
na awokado układamy groszek i pokrojony w półksiężyce seler naciowy,
sałatkę polewamy oliwą, sokiem z cytryny, przyprawiamy solą i pieprzem,
obok sałatki układamy dorsza i ziemniaki

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    bardzo dobre:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne i zdrowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie wiem co mi się bardziej podoba: dorsz czy sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    piękna
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetycznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !