Sposób przygotowania

Karkówkę oczyścić, osuszyć, cebulę i czosnek obrać, posiekać, dodać do mięsa, dodać przyprawy. Odstawić na 1 godzinę do lodówki. W brytfannie rozgrzać olej i podsmażyć z każdej strony karkówkę. Podlać wodą. Dusić ok 1 h. Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki,cebulę posiekać. Podsmażyć na patelni. Pod koniec duszenia karkówki dodać usmażone pieczarki. Sos podprawić mąką z mlekiem. Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Tak przyrządzona karkówka na pewno by mi smakowała:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super;]
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    coś pysznego, aż ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ulalaaa - smakowicie się prezentuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcela

    Lubię taką karkóweczkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zuzelka

    smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !